'Nooit geen kinderen krijgen' beschrijft stevige thema's maar hier en daar zal ook een glimlach op je gezicht verschijnen. Lastige onderwerpen, hartelijk beschreven. 


Naast en in mijn werk schrijf ik artikelen en verhalen. De artikelen gaan meestal over sociale veiligheid. De verhalen ontstonden toen ik in een donkere periode 'van me af' ging schrijven. Dat hielp. Het gaf inzicht, relativering, schoonheid, intimiteit en plezier. Later ontdekte ik dat ik processen van anderen kan omzetten naar een verhaal. Op die manier geeft mijn schrijven ook inzicht en inspiratie aan mensen die ik coach. 


Op werkgebied ben ik arbeids-en organisatiedeskundige en externe vertrouwenspersoon. Mijn focus is sociale veiligheid, leiderschap en persoonlijke-/ professionele ontwikkeling. Concreet houdt dit in dat dat ik trainingen en workshops geef over sociale veiligheid op het werk, vertrouwenspersonen opleid, leidinggevenden ondersteun in hun ontwikkeling naar leiderschap, teams coach die worstelen met onderlinge samenwerking en communicatie en individuele coaching bied aan mensen die verder willen in hun persoonlijke-/ professionele ontwikkeling. Ook ben ik externe vertrouwenspersoon. Sinds 2004 werk ik als zelfstandige. 


In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten.


Lees meer over mijn werk op mijn website Gerrievogels.nl 

Gerrie Vogels

Lezingen en workshops

Over het thema van dit boek geef ik lezingen, workshops en/ of een goed gesprek.

Denk daarbij aan onderwerpen als cadeau-ouderschap, ongewenste kinderloosheid, verlies van een kindje in de zwangerschap.

Mijn focus daarbij ligt op erkenning van de ervaring en persoonlijke ontwikkeling na een trauma.


 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op zodat we jouw vraag en de mogelijkheden kunnen bespreken.